Utbildning för heta arbeten

Här finner ni utbildningar för heta arbeten, dvs diverse brandskyddsutbildningar. De är kvalificerade och är både teoretiska och praktiska för att ni skall kunna lära er så mycket som bara är möjligt. Utbildningarna kommer att utgå ifrån era förutsättningar, problem och möjligheter. Det kommer även att tas hänsyn till vilka förkunskaper och risker era medarbetare och organisation besitter. För att det skall bli så bra som möjligt brukar utbildningarna oftast hållas i deltagarnas lokaler den tid som passar bäst för dem, vilket innebär att det är en väldigt bekväm och flexibel utbildning. Denna utbildning för heta arbeten kommer helt klart att få er organisation att besitta mer kunskap om hur vissa situationer skall tas hand om. Det är en väl värd investering för er organisation.

Olika sorters utbildningar för heta arbeten.

Det finns många olika sorters utbildningar för heta arbeten. Certifieringsutbildning finns även på engelska (Hot Work) för er som önskar det. De utbildningar som finns är Hot Work, Brandsäkert hem, Hygien och Egenkontroll och Brandskyddskontrollant. Nedan följer en kort beskrivning om varje utbildning.

Hot Work” är den utbildning som är på engelska. Antal max deltagare är 20 st och den kan hållas när helst ni önskar.

Utbildningen ”Brandsäkert Hem” har ett koncept som räddar liv. Här lär du dig om brandsläckare, brandfiltar, automatisk övervakning av köksspis, utbildning i brandskydd och det ingår även ett driftsäkert brandvarnarsystem. Det finns ingen gräns på antal deltagare och den hålls när ni önskar.

Utbildningen ”Hygien och Egenkontroll” är främst till arbetare inom branscher som konditori, bageri, livsmedelsbutiker, restaurang eller liknande som behöver en aktuell hygienutbildning. Det finns heller här inget max antal deltagare och kursen hålls precis när ni vill. Här finns högkvalitativa heta arbeten utbildningar, välkommen att boka eller få reda på mer.