Sexiga underkläder; spets eller transparant?

Att hitta sexiga underkläder är inte alltid så lätt som det kan verka. Vill du ha tips och inspiration kan du besöka: sexiga spetsunderkläder För att hitta rätt typ av underkläder bör man fundera på vad man placerar i kategorin sexigt och vad som egentligen inte hör dit. För många finns det en outtalad gräns mellan sexigt och vulgärt, vill man känna sig fin är det i regel bättre att välja bh och trosor som är sensuella och sofistikerade, då kan man uppnå den look som efterfrågas.

A och o är naturligtvis att bh:n och trosorna och andra detaljer matchar varandra, gör de inte det kommer det enbart att se ut som att man klätt på sig i en hast och inte vara det minsta sensuellt. Lika viktigt är det att den som ska ha på sig de sexiga underkläderna trivs i denna typ av kläder och känner sig snygg i det. Är man inte komfortabel i det kan det teoretiskt vara hur snyggt som helst, det kommer ändå inte sända ut de rätta signalerna.

För vem ska underkläderna vara sensuella?

När man väljer trosor, bh och höfthållare bör man ha i åtanke för vem man vill göra sig fin för. Är det enbart dig själv så är valet inte svårt. Men är det för din partner bör du ha i åtanke vad hon eller han föredrar. Ska det vara spets eller lack, svart eller rött.

Valen är oändliga och därför bör man ha en riktlinje att gå efter, något man kan inspireras av för att sedan göra val som känns bra för både dig själv och din partner. Allt handlar om betraktarens ögon. Tänk på att underkläder kan hjälpa att framhäva dina styrkor och dölja dina svaga punkter, med andra ord behöver inte bara kläderna vara sensuella, de kan göra dig sexigare också.