Rullbanor för alla industrier

Här finner du rullbanor för olika sorters industrier där de utformas helt utefter dina som kunds önskemål. Det finns här rullbanor som har allt ifrån de allra tyngsta sorters detaljer för t.ex. skogsindustrin till de allra lättaste för exempelvis papper eller plast. De allra största detaljerna kan väga många ton medan de minsta endast väger några kilon. Det finns alltså här mängder med valmöjligheter för dig som kund och du kan med största garanti få precis de rullbanor du söker.

För detta företag är det mycket viktigt att dess kunder är mycket nöjda med sina rullbanor, och du kan därför känna dig väldigt trygg med att du med största garanti kommer att bli nöjd med dem. Det finns här mängder av olika sorters rullbanor där några utav dem följer här nedan.

Hitta den perfekta rullbanan för just din industri.

Här finns det som sagt många olika typer av rullbanor för industrier och du kommer med största garanti att hitta en som är perfekt för just din industri. Först och främst så finns det en sorts rullbana som kallas för odrivna rullbanor. Här flyttar man allt gods via en manuell kraft eller genom att utnyttja en hastighet som då redan existerar. Vidare finns det en sorts rullbana som kallas för drivna rullbanor som då inte kräver någon manuell kraft.

Det finns även ett sorts rullbanesystem som kallas för nivåförflyttning och som helt enkelt innebär att godset flyttas mellan nivåer genom olika lifter i transportbanor till ett sorts palletsystem.
Sedan finns det ett system där bandningslinor och rullbanesystemen byggs med buffertzoner för att material skall kunna bandas på pallar.