Räkna på värdeminskning av din bil

Ska du köpa en bil kan du klicka in här beräkna värdeminskning bil och räkna ut värdet på bilen. Genom att du har en uppfattning om värdet redan innan köp har du en bra grund till förhandling.
Är det en ny eller gammal bil du har siktet inställt på? Det spelar ingen roll då du enkelt på denna hemsida kan räkna ut ett ungefärligt värde. Uppskatta bara vad bilen kostade ny, ta bort antalet år den varit i bruk och vips får du information om hur mycket värdet sjunkit.

Naturligtvis kan andra omständigheter påverka värdet på en bil men om du inte är kunnig inom området är det en bra indikation att gå efter. Betala inte ett för högt pris för en bil – ingen vill kasta bort pengar. Ta den hjälp som finns för att hitta ett rimligt pris för den bil du sett ut och minimera risken till att betala ett överpris.

Underlag till värdeminskningen av bilen.

Har du en bil som är något år gammal och börjat titta på andra bilar? Dags att byta ut bilen med andra ord. Då är det intressant att veta vad värdet ligger på just nu. Klicka dig in på sidan och få en uppfattning om vad just din bil är värd. Oavsett om du ska byta in hos en handlare eller försöka sälja den privat är det bra att ha en ungefärlig uppfattning om värdet på bilen.

En bil sjunker fort i värde de första åren vilket inte alltid är roligt men tyvärr den bittra sanningen. Hur mycket värdet sjunker är lätt och räkna ut genom att ange nypriset och hur många år bilen är. Med några enkla knapptryckningar har du en ungefärlig siffra framför dig. Då du vet hur mycket pengar du förlorat på bilen är det bara att sätta ut den på annons och hoppas att någon annan vill köpa den!