Fönsterhakar för din säkerhet

Fönsterhakar eller fönsterlås, är ett bra sätt att hålla dina fönster säkra. Med fönsterhakar så är det svårare att krossa en ruta och öppna upp. Det bästa är att satsa på rejäla fönsterlås, då en fönsterhake är lättare att öppna än ett lås. Du bör sätta fönsterhakar och fönsterlås på alla fönster som går att nå från marken eller från tak. Med fönsterhakar kan du stänga fönster på ett enkelt sätt och de kan även användas när du ska vädra. 

Hos Leif Arvidsson AB hittar du både hakar för fönster och fönsterlås. Se även till att koppla larm till fönster och altandörr, så att om någon försöker bryta sig in, inte kan göra just detta! Du kan känna dig säkrare genom att installera både hakar och lås på dina fönster.

Hakar för fönster och andra produkter

Leif Arvidsson AB, har en mängd olika fönsterhakar, men även fönstervred, haspar, gångjärn, bleck och mycket mer. Dessutom hittar du en massa andra bra produkter hos detta företag. Både privatpersoner och andra företag kan handla det de behöver här. Jobbar du till exempel som hantverkare, så kan du hitta en mängd bra saker du behöver här. 

Du kanske sysslar med fönsterrenoveringar och behöver fönsterhakar, eller så jobbar du med olika byggprojekt. Då finns det även produkter som du behöver. Leif Arvidsson AB har en mängd olika produkter och byggmaterial. Kika in på deras hemsida för att se hela utbudet eller för att bläddra i den digitala katalogen. Eller kontakta dem direkt.