Få skugga med terrassmarkis

En terrassmarkis är perfekt att montera upp om du vill ha bra med skugga på din terrass. Med en terrassmarkis kan du få som ett extra uterum. Du kan sitta ute oavsett om det är strålande solsken eller om det regnar. När det gäller terrassmarkiser, så kan du välja att ha en som du reglerar med av en motor eller om du föredrar att reglera den manuellt med en vev. Fördelen med en markis för terrass är att du alltid kan sitta skyddat. Det finns terrassmarkiser för alla typer av terrasser hos Webmarkis.

Ta hand om dina terrassmarkiser

Om du har satsat på en eller flera terrassmarkiser, så är det viktigt att sedan ta hand om dem på ett bra sätt. Vintertid är det bra att förvara själva markiskapporna inomhus. Det gör att de håller längre, eftersom de slipper utsättas för höst- och vinterväder. 

Det är även bra att se till att tvätta av din terrassmarkis då och då. Använd då ett skonsamt rengöringsmedel tillsammans med vatten och en svamp. Inför varje ny säsong är det heller inte fel att se till att smörja vikarmarna som din markis sitter monterad på. Du bör även veva in dina markiser för terrassen om det är extremt blåsigt ute. 

Du som är på jakt efter markiser av olika slag, för terrassen, balkongen eller för dina fönster, du kan besöka Webmarkis. Hos dem hittar du ett bra utbud med olika typer av markiser så väl som att det finns stort utbud av tillbehör.