Boka er första hjälpen-utbildning

När olyckan är framme eller någon råkar ut för hjärtstillestånd så är det otroligt viktigt att det alltid finns någon på plats som är utbildad inom hjärt- och lungräddning, HLR, detta är ofta skillnaden mellan liv och död eftersom att det är inom de närmsta minuterna efter hjärtstilleståndet som man kan vara med och rädda en persons liv. Därför är det viktigt att man på såväl arbetsplatser som offentliga butiker, skolor och många andra ställen att man ser till att utbilda personal inom första hjälpen. Dock kan det många gånger vara svårt att få alla att på egen hand ta tag i att gå en första hjälpen utbildning och då är det perfekt att ni kan anlita J.S Sjukvårdsutbildning som kommer ut till er för att hålla i en komplett utbildning där ni får undervisning såväl teoretiskt som praktiskt för att alltid vara redo när det behöv. 

De har utbildning i första hjälpen​​ som skräddarsys efter era önskemål och behov på det företag eller den skola som ni arbetar på, eftersom att de kan undervisa i HLR för såväl vuxna som barn kan ni alltid vända er till dem oavsett om ni arbetar på kontor, äldreboende eller förskola och är det optimala valet om ni vill ha det bästa inom undervisning av första hjälpen.​

Utbildningarna i högsta klass

När ni anlitar J.S Sjukvårdsutbildning så kommer ni alltid att få undervisning och utbildning av en erfaren och specialistutbildad sjuksköterska som kommer att instruera er för bästa möjliga kvalité av er utbildning. 

Deras heltäckande första hjälpen utbildning innehåller bland annat information och praktiska övningar för HLR- hjärt- och lungräddning, akuta sjukdomar, luftvägsstopp, L-ABCDE och L-ABC och även olycksfall. Så för att läsa mer och boka in er utbildning redan idag kan ni alltid surfa in på deras hemsida www.sjukvardsutbildning.net.