Behöver du låna pengar till sommarens event?

Sitter du och funderar på att låna pengar till sommarens event? Du kanske inte har sparat undan pengar så att det räcker. Om du går via Sambla, så kan du hitta ett lån, som passar dig. Hos dem finns det möjlighet att få ett blancolån. De samarbetar med 20 olika banker. Så när du behöver låna pengar till sommarens event. Gå sonika ut på Samblas hemsida och fyll i hur mycket du behöver låna, samt dina personuppgifter och vad du har för inkomster. 

Lån med låg ränta!

Sedan kommer du att få förslag från de olika bankerna som jobbar ihop med Sambla. Fördelen med att det är så många banker, är att de slåss om dig som kund. Det gör att du kan låna pengar till sommarens event och få låg ränta på det lånet.

Ska du ha ett event i sommar och behöver låna pengar?

Sommaren är den tid, då vi alla gärna hittar på saker. Det kan vara fester, student, eller annat. Du som behöver låna pengar till sommarens event, kan göra det enkelt och bekvämt via Sambla. Du har möjlighet att låna från 5000 kr upp till så mycket som 500 000 kr. Du behöver bara skicka en enda ansökan, för att sedan få förslag på lån från flera olika banker. Det gör att du kan jämföra dem med varandra på ett bra och överskådligt sätt. 

Det blir även bara en enda kreditupplysning, så din kreditvärdighet sjunker inte. Det spelar ingen roll vad du ska låna pengar till, det är helt upp till dig.