Behöver du en pannlampa för jakt eller fritid?

En pannlampa kan vara bra att ha för olika sorters anledningar. Kanske du ofta är ute i skog och mark när det är mörkt, eller är det så att du ofta är ute och springer på kvällarna och behöver extra ljus? Hos Tunicat.se hittar du ett stort utbud av pannlampor som passar allt från jakt till fritid. När du ska välja en pannlampa så är det en del att tänka på. Vad ska du ha den till? Vilken ljusstyrka måste den ha? 

Är det ett särskilt märke som är ett måste? Det finns idag många olika sorters pannlampor, med olika ljusstyrkor. De finns i en mängd olika modeller och i flera olika märken. Du som redan har en pannlampa, vet säkert att man pratar om lumen. Det är internationellt mått på hur man mäter ljusstyrkan i din pannlampa. Ju högre lumen det är på pannlamporna desto mer ljus avger den.

Kolla in pannlampor hos Tunicat

Om du besöker Tunicat.se så kan du se hela deras utbud av pannlampor. Men hur vet du vilken du ska välja? Du ska fundera på vad det är du vill ha den till. Ett bra distansljus är nästan ett måste oavsett, men sedan kan det variera på vad det är du ska göra medan du har din pannlampa på dig. 

​Om du ofta är ute, oavsett väder så är det bra att satsa på en pannlampa som är vattentät. Så att den inte går sönder om det skulle börja regna eller snöa. En annan viktig sak att se över i ditt val av pannlampa är vad den har för batteritid. Du som vill vara extra säker, tar med dig extra batterier samt en extra pannlampa med dig ut så klart.